Cegléd Város Önkormányzata ismét meghirdeti a Környezetszépítési és Környezetvédelmi programokat 2024. évben is. Az idei verseny célja továbbra is a települési virágfelületek fejlesztése, illetve a lakossági szemlélet formálása, s ezáltal a közterületek rendszeres gondozása. Az alábbi kategóriák kifejezetten a közterületek tisztaságára, ápoltságára összpontosítanak.

Idén három fő kategóriában lehet nevezni, versenyezni:

1) A Hároméves örökbefogadási pályázatra jelentkezők valamely közterület gondozását vállalják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

2) A Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom keretében az alábbi kategóriákban lehet nevezni

    • legszebb társasház előtti közterület, előkert
    • legszebb virágos intézmény

A mozgalom sikeréhez való hozzájárulásként az Önkormányzat egynyári virágpalántákat biztosít a jelentkezők számára.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

3) A mi parkunk, mi kertünk rajzpályázat óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket és rajzeszközöket nyerhetnek.

Beküldési határidő: 2024. június 15.

Jelentkezéstől függetlenül 2024. évben megválasztjuk a Legszebb családi ház előtti közterületet, Legszebb közterületről látható virágos balkont, erkélyt, ablakot, Legvirágosabb utcát, a Legvirágosabb Vendéglátóhelyet, Üzletet.

A programmal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön az 53/505-242-es telefonszámon. A jelentkezés feltétele a mellékelt Jelentkezési lapok kitöltése és aláírása. Jelentkezési lap letölthető a www.varvag.hu és www.cegled.hu weboldalakról, vagy beszerezhető személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. székhelyének előterében (2700 Cegléd, Gubody u. 28.). A kitöltött jelentkezési lapot a VÁRVAG Nonprofit Kft. épületének bejáratára felszerelt gyűjtőládába lehet leadni, illetve a pozsonyi.edina@varvag.hu e-mail címre lehet elküldeni!

Kérjük lehetőség szerint elektronikus úton juttassák el a jelentkezési lapokat a VÁRVAG Nonprofit Kft. részére.