Cegléd Város Önkormányzata ismét meghirdeti a Környezetszépítési és Környezetvédelmi programokat 2021. évben is. Az idei verseny célja továbbra is a települési virágfelületek fejlesztése, illetve a lakossági szemlélet formálása, s ezáltal a közterületek rendszeres gondozása. Az alábbi kategóriák kifejezetten a közterületek tisztaságára, ápoltságára összpontosítanak.

 

Idén három fő kategóriában lehet nevezni, versenyezni:

 

1. A Hároméves örökbefogadási pályázatra jelentkezők valamely közterület gondozását vállalják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát.

Jelentkezési határidő: 2021. április 30.

2. A Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom keretében az alábbi kategóriákban lehet nevezni

    • legszebb családi ház előtti közterület, közterületről látható kert, előkert
    • legszebb társasház előtti közterület, előkert
    • legszebb (közterületről látható) virágos balkon, erkély, ablak
    • legszebb virágos intézmény

A mozgalom sikeréhez való hozzájárulásként az Önkormányzat egynyári virágpalántákat biztosít a jelentkezők számára.

Jelentkezési határidő: 2021. április 30.

3. A mi parkunk, mi kertünk rajzpályázat óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket és rajzeszközöket nyerhetnek.

Beküldési határidő: 2021. június 15.

Jelentkezéstől függetlenül 2021. évben is megválasztjuk a Legvirágosabb utcát és a Legvirágosabb Vendéglátóhelyet, Üzletet.

A programmal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön az 53/505-242-es telefonszámon. A jelentkezés feltétele a mellékelt Jelentkezési lapok kitöltése és aláírása. Jelentkezési lap letölthető a www.varvag.hu és www.cegled.hu weboldalakról, vagy beszerezhető személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. székhelyének előterében (2700 Cegléd, Gubody u. 28.). A kitöltött jelentkezési lapot a VÁRVAG Nonprofit Kft. épületének bejáratára felszerelt gyűjtőládába lehet leadni, illetve a pozsonyi.edina@varvag.hu e-mail címre lehet elküldeni!

Kérjük a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a személyes kontaktus lehetőség szerinti mellőzésével, elsősorban elektronikus úton juttassák el a jelentkezési lapokat a VÁRVAG Nonprofit Kft. részére.