Cegléd Város Önkormányzata ismét meghirdeti a Környezetszépítési és Környezetvédelmi programokat 2020. évben is. Az idei verseny célja továbbra is a települési virágfelületek fejlesztése, illetve a lakossági szemlélet formálása, s ezáltal a közterületek rendszeres gondozása . Az alábbi kategóriák kifejezetten a közterületek tisztaságára, ápoltságára összpontosítanak.

Idén három fő kategóriában lehet nevezni, versenyezni:

1. A Hároméves örökbefogadási pályázat ra jelentkezők valamely közterület gondozását vállalják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát.

Jelentkezési határidő: 2020. április 30.

icon A pályázati űrlap letöltése (196.04 kb)

2. A Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom keretében az alábbi kategóriákban lehet nevezni

  • legszebb családi ház előtti közterület, közterületről látható kert, előkert
  • legszebb társasház előtti közterület, előkert
  • legszebb (közterületről látható) virágos balkon, erkély, ablak
  • legszebb virágos intézmény

A mozgalom sikeréhez való hozzájárulásként az Önkormányzat egynyári virágpalántákat biztosít a jelentkezők számára.

Jelentkezési határidő: 2020. április 30.

icon A nevezési lap letöltése (410.23 kb)

3. A mi parkunk, mi kertünk rajzpályáza t óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket és rajzeszközöket nyerhetnek.

Beküldési határidő: 2020. június 15.

icon A nevezési lap letöltése (262.75 kb)

Jelentkezéstől függetlenül 2020. évben is megválasztjuk a Legvirágosabb utcát és a Legvirágosabb Vendéglátóhelyet, Üzlethelyiséget.

A programmal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön az 53/505-242-es telefonszámon. A Jelentkezés feltétele a mellékelt Jelentkezési lapok kitöltése és aláírása . Jelentkezési lap letölthető a www.varvag.hu és www.cegled.hu weboldalakról , vagy beszerezhető személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. székhelyének előterében (2700 Cegléd, Gubody u. 28.). A kitöltött jelentkezési lapot a VÁRVAG Nonprofit Kft. épületének bejáratára felszerelt gyűjtőládába lehet leadni , illetve a pozsonyi.edina@varvag.hu e-mail címre lehet elküldeni!

Kérjük a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a személyes kontaktus lehetőség szerinti mellőzésével, elsősorban elektronikus úton juttassák el a jelentkezési lapokat a VÁRVAG Nonprofit Kft. részére.

icon A pályázati kiírás letöltése (660.44 kb)